Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Speciaal aanbod voor bedrijven
12 maa

Speciaal aanbod voor bedrijven

Op zoek naar een unieke bedrijfsactiviteit voor je team? Wij maken met plezier een pakket op maat voor de ideale sportieve break voor jou en je collega’s!

 

Een gezonde levensstijl maakt steeds vaker deel uit van de bedrijfscultuur. Werkgevers moeten dan ook op zoek gaan naar manieren om die te implementeren op de werkvloer. Dat begint vaak bij het warm maken van zijn werknemers voor gezonde, sportieve gewoontes. Heel wat bedrijven zijn daarin, de dag van vandaag, zo ver gevorderd dat ze zich engageren om samen sportieve uitdagingen aan te gaan, zoals lange fiets- of wandeltochten. 

 

Bakala Academy wil enthousiaste werkgevers en werknemers ondersteunen om zich, op elk niveau, in te zetten voor een gezonde, sportieve levensstijl. Met een team van experts en een reeks aan fysieke testen, zijn we daarvoor perfect uitgerust in ons Athletic Performance Center. Daar testen we niet alleen topatleten als Tom Boonen en Wout Van Aert, maar zeker ook ambitieuze recreanten met uitdagende doelen! 

 

Voor een pakket op maat, neem vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij je langs voor een interactieve workshop, al dan niet gecombineerd met een testdag ter plaatse. Tevens bereiden we jou en jouw werknemers graag voor op een fysiek event of ontvangen we jullie graag in het kader van een teambuildingsactiviteit. Op onze website vind je alvast meer uitleg over onze diensten.

 

 

 

 

← Terug naar overzicht