Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

Over ons

Prof. Peter Hespel Scientific director

Peter Hespel is een hoogleraar in de inspanningsfysiologie aan de KU Leuven. Zijn primaire onderzoeksinteresses zijn de regulatie van het spier-energiemetabolisme door training en voeding, presteren in extreme omstandigheden zoals hoogte en warmte en inspanningstesten bij topsporters. Hij heeft een uitgebreide ervaring als coach van sporters en is betrokken bij de training van elite wielrenners en triatleten.

x
Katelijne Mas Operations Coordinator
x
Jens Van Beylen Testing & training

Jens Van Beylen is een Master in de Bewegingswetenschappen met een specifieke interesse in training en coaching van wielrenners. Als Trainer A wielrennen en met zijn ervaring in het peloton begeleidt hij beloftevolle renners en stelt hij trainingsschema’s op voor recreanten met hun specifiek doel. Verder heeft hij ook specifieke expertise in het optimaliseren van prestaties in warmte en op hoogte.

x
Martijn Redegeld Nutrition

Martijn Redegeld volgde in Nederland zijn bachelorstudie ‘Voeding en Gezondheid’ aan de universiteit in Wageningen. Aansluitend startte hij aan dezelfde universiteit met de masteropleiding ‘Nutritional Physiology’, die hij met succes afrondde.

 

Martijn heeft een specifieke interesse in de rol van voeding rond allerlei verschillende sporten, en is gespecialiseerd in de metabole reacties die in het lichaam optreden als gevolg van voeding en lichaamsbeweging.

x